Voor 23:00 besteld, vandaag gratis verzonden!

Over ons

Over ons

Klantenservice

Wij vinden het belangrijk om u als klant zo goed mogelijk te helpen tijdens je bezoek op de website. Mocht u vragen hebben, stel deze dan gerust aan onze klantenservice op de contactpagina. Wij helpen u graag! Als wij uw vraag beantwoorden via de mail kan het soms gebeuren dat die bij uw “ongewenste mail ”komt te staan.

 

Bedrijfsinformatie

beautyhunter.nl staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KVK nummer 77895606 en is gevestigd in Nederland. Het ontvangen van ons BTW nummer is mogelijk op aanvraag.

 

Bemiddelingsplatform

beautyhunter.nl is een bemiddelingsplatform voor een partner uit China, de Partner, met Shanghai yinyuan Electronic Technology CO. LTD voorziet klanten van producten, en beautyhunter.nl voorziet met Shanghai yinyuan Electronic Technology CO. LTD een afzetmarkt in Nederland via ons bemiddelingsplatform in de vorm van een website.

 

Mocht u klachten hebben of contact willen opnemen met info@beautyhunter.nl kunt u dit doen door gebruik te maken van onderstaande contactgegevens.

 

Mocht u klachten hebben geadresseerd aan de verkopers die zich aanbieden op het bemiddelingsplatform of in contact willen komen met de verkopers dan kunt u dit ook melden bij ons en dan zullen wij dit doorgeven aan de betreffende verkoper.