Voor 23:00 besteld, vandaag gratis verzonden!

Bestelling en levering

Wij doen niets liever dan het oplossen van jouw dagelijkse beauty en make-up irritaties.

 

De levering en de verzending worden verzorgt door Beautyhunter. Elk pakket wordt voorzien van Track & Trace en is voor jou als klant geheel gratis.

Jouw pakket wordt binnen 2 dagen verzonden. Het pakket wordt direct vanaf de leverancier verzonden, wat voor jou als klant voordeliger is. Hierdoor kan het iets langer duren voor je jouw pakket ontvangt. Gemiddeld wordt elk pakket binnen twee tot vier weken bezorgd.

Het aantal actuele weken levertijd bedraagt momenteel: 2 - 6

Producten los verzonden

Bestel je meerdere producten, dan is er een kans dat je de producten los ontvangt. Heb je dus al één pakket, wacht dan nog even op het andere product.

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Alle producten worden 100% gratis bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na bestelling eenvoudig jouw pakket volgen.

Klik hier om je bestelling te volgen>>>

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kan is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.

COVID-19 (Coronavirus)

In verband met het COVID-19(Coronavirus) kan de verzending iets langer duren. Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben. Wij wensen iedereen sterkte in deze heftige tijden!